Fogyókúra: Így pa­ní­rozz, ha di­é­tá­zol! Nem kell le­mon­da­nod sem­mi­ről!

Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5165 fő
  • Képek - 286 db
  • Videók - 145 db
  • Blogbejegyzések - 665 db
  • Fórumtémák - 67 db
  • Linkek - 1084 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5165 fő
  • Képek - 286 db
  • Videók - 145 db
  • Blogbejegyzések - 665 db
  • Fórumtémák - 67 db
  • Linkek - 1084 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5165 fő
  • Képek - 286 db
  • Videók - 145 db
  • Blogbejegyzések - 665 db
  • Fórumtémák - 67 db
  • Linkek - 1084 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 5165 fő
  • Képek - 286 db
  • Videók - 145 db
  • Blogbejegyzések - 665 db
  • Fórumtémák - 67 db
  • Linkek - 1084 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 A pa­nír­bun­dás hú­sok­tól, zöld­sé­gek­től óva in­te­nek a fo­gyó­kú­rá­ban, mivel a liszt és a mor­zsa ren­ge­teg szén­hid­rá­tot tar­tal­maz. De nem kell le­mon­da­nod erről a fi­nom­ság­ról, csak oko­san kell pa­ní­rozni! Mu­tat­juk a leg­jobb trük­kö­ket!

 


A rántott húsról és zöldségről hagyományosan azt tartják, hogy az egyik leghizlalóbb étel. Ennek két oka is van: az egyik a panír kalória- és szénhidráttartalma, a másik pedig az, hogy sülés közben ez a bunda megszívja magát a sütésre használt olajjal, amitől többszörösére nő a kalóriamennyiség. De vajon hogyan iktathatod be néha mégis a diétádba ezeket a finomságokat?

 

Panírtrükk

Az egészséges panír titka, hogy a hagyományos fehér lisztet és zsemlemorzsát olyasmire cseréled, ami nem ennyire egészségtelen. Liszt helyett használhatsz például valamilyen teljes kiőrlésű lisztféleséget, szénhidrátmentes lisztet, paleo liszteket, például mandula-, kókusz- vagy csicseriborsó-lisztet (ez utóbbi különösen jó ötlet, az ázsiai panírozott ételek ettől lesznek finomak, és ropogósak).

A morzsát cseréld durvára darált, vagy épp egész magokra, például őrölt dióra, kókuszreszelékre, egész szezámmagra, zabkorpára.

A túrós bunda is jó ötlet. Ehhez 20 dkg túrót keverj el 3 tojás sárgájával, 2 dl tejjel, majd add hozzá a keverékhez a tojások keményre felvert fehérjét. A húst vagy zöldséget először zablisztben vagy zabkorpában, majd a túrós masszában forgasd meg, és süsd ki.

 

A másik trükk a sütésé. Olyan hús- és zöldségszeleteket válassz, amelyek magas hőmérsékleten, gyorsan kisülnek. Vagyis az egész csirkecomb helyett használj inkább vékonyra klopfolt csirkemell-szeleteket, vagy vékonyra vágott zöldséget. A sütéshez a hagyományos napraforgóolajon kívül kókuszzsírt is használhatsz. A lényeg, hogy a zsiradék jó forró legyen, és ne legyen benne sokáig az étel, így a panír nem szívja magába a zsírt.  Egyébként pedig lehet, hogy nem is olyan egészségtelen zsiradékban sütni a zöldséget: itt megnézheted, miért!

 

Forrás:http://ripost.hu

Címkék: diéta panír

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Gulybán Barnabásné 1 hete új blogbejegyzést írt: Dr.Joe Dispenza

Keczánné Macskó Piroska írta 3 hete itt:

Jó szórakozást a klubban!

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu