Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Fogyókúra klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Fogyókúra klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A medvehagyma vagy vadhagyma nagyon rövid ideig kapható, hiszen nagyon rövid a szezonja is. Nagyon örültem, mikor az egyik hiper-szuper üzletben ráleltem. Rögtön két csomaggal raktam a kosaramba. Eleve szeretem magát a hagymát, a medvehagymának pedig az a különlegesen finom íze ragadott magával. Szeretem natúran, salátában és ételekhez, például a túrós tésztámhoz hozzáadva. Ez a pogi, ha szereted a különleges, hagymás ízeket nagy kedvenced lehet, hiszen könnyű elkészíteni és természetesen diétás!
Medvehagymás pogácsa
Hozzávalók:
Diétás medvehagymás pogácsa
Elkészítése:
A lisztet, zabkorpát, sütőport és a fűszereket keverd össze. Külön a 2 tojást a tejjel verd fel habosra és add a lisztes keverékhez. Lágyan keverd össze és szórd bele a medvehagymát, majd tedd bele a kókuszzsírt, ami legyen puha, hogy könnyen tudj vele dolgozni (melegítsd fel egy kicsit gőz felett, de ne hagyd, hogy megolvadjon). Alaposan dolgozd össze. Ha szépen összeállt, hagyd pihenni egy fél órát a hűtőszekrényben.
A sütőt melegítsd elő 180 fokra. A tésztát gyúrd át egy picit, aztán nyújtsd kb. egy centi vastagságúra. Kend meg a tetejét felvert tojással és szórd meg a reszelt sajttal. Tetszőleges formákat szaggathatsz belőle.
Tett sütőlapra vagy tepsibe és süsd aranybarnára kb. 20-25 perc alatt.
Ha megsült, azonnal tálalhatod. Nem lesz ideje kihűlni!:)
Forrás: http://peakshop.hu
|
|
Keczánné Macskó Piroska írta 2 hete itt:
Jó Szórakozást a klubban!
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!