Terjéki Nóra üzente 14 éve

Kedves Katalin!

Erika két mikroalgát említett, amelyekre együttesen fogyasztva jellemző, hogy minden olyan tápanyagot tartalmaznak, amelyre a szervezetnek szüksége van. Az összes esszenciális aminosavat, az esszenciális zsírsavakat, minden vitamint (beleértve a teljes B vitamin komplexet), minden nyomelemet és ásványi anyagot, és különböző bioaktív növényi hatóanyagokat. Nem állította, hogy minden alga ilyen, talán ebből eredhet a félreértés.
A Spirulina (Artospira platensis) és a Chlorella vulgaris az a két alga, amelyet említett. Nem kérdőjelezte meg a tudásodat, de 25.000, egyesek szerint 40.000 algafajta létezik, nagyon nem mindegy, melyikről beszélünk.

Az eredmények pedig egy szóval: megdöbbentőek.

A magyarországi "lelőhelyét" Erika szívesen ismerteti bárkivel, forduljatok hozzá bizalommal.

Katalin, kérlek, nézz utána ennek a két mikroalgának, elég jó a szakirodalma, főleg angol nyelven.

Legyen szép napod!

Terjéki Nóra

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Sziasztok!
Hol lehet kapni ezt a Mo-on nevű tablettát, és milyen eredményeket értetek el ezzel?

Válasz

Radilné Farkas Gabriella üzente 14 éve

Szia! Hol lehet kapni ezt a Mo-on nevű tablettát? Köszi a választ előre is. Gabi

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én most csinálok egy algát tartalmazó egy hetes fogyokúrát de a saját szememnek sem hittem a hatásától. persze önmagában nem volt elég a torna is segített. a narancsbőrre kitünő ajánlom mindenkinek. egy próbát megér.

Válasz

Kajárikné Kovács Katalin üzente 14 éve

Kedves Erika!

Nem vita tárgya, hanem tény, hogy az algafélék (moszatok) feldolgozatlan, természetes állapotukban nem teljes értékűek, az emberi szervezet számára az összes létfontosságú makro és mikrotápanyagot nem tartalmazzák. Eddig algákról írtál, most meg alga alapú készítményről. Az teljesen más, laboratóriumban, ki lehet kísérletezni, kedvező összetételű termékeket, de az már nem alga, hanem algát is tartalmazó termék..Ettől függetlenül fenntartom a véleményemet, hogy a jojó hatás csak életmód váltással küszöbölhető ki, az algás táplálék kiegészítő megkönnyítheti a diéta betartását, de nem helyettesíti az egészséges étkezést.

Válasz

Lesovics Erika üzente 14 éve

Kedves Katalin!

Nem vitatkozom Veled. Látom semmitsem tudsz azokról az algákról, amelyekről én beszélek. Senkit sem áll szándékomban kábitani ebben biztos lehetsz. Ez egy új alga termék amit egy német professzorasszony sok éves kutatómunkával kisérletezett ki,és amit a Nasa is használ az ürutazások során. Ugyhogy igenis minden benne van ami az emberi szervezetnek szükséges. Akik ezt fogyasztják Ők tudják, hogy ez igy igaz.

Válasz

Kajárikné Kovács Katalin üzente 14 éve

Kedves Erika!
Tanult szakmám kertészmérnök, tisztában vagyok a növénytannal. Azért írtam táplálékkiegészítőkről, mert a magyar piacon jellemzően ebben a formában ismert az alga. Nincs olyan növény (régebben az aloét kiáltották ki ennek), amely a szervezet számára egymagában minden fehérjét, szénhidrátot, zsírt, ásványi anyagot , vitamint , rostot és nyomelemet az emberi szervezet számára szükséges arányban és mennyiségben tartalmazna. Ez nem azt jelenti, hogy az alga nem értékes táplálék, de nem kell túlragozni. Ugyanez vonatkozik a bármit, bármennyit ehetsz szlogenre. Mindig az egyén energiaháztartásától függ, hogy hízik, fogy, vagy stagnál. Hiába eszel algát, ha napotna 3000 kcal-lal többet viszel be a szervezetedbe a szükségesnél. Akkor megy a felesleg szépen a raktárba. MIndent a helyén kell kezelni, nem szabad azzal kábítani a témában tájékozatlanokat, hogy az alga minden problémát megold és mindenre jó. A jojó hatást a helyes életmód, és étkezési szokások szüntetik meg.

Válasz

Lesovics Erika üzente 14 éve

Az alga nem táplálék kiegészitő, hanem táplálék, és tapasztalatból mondtam, hogy megszünteti a jojó hatást. Az is bizonyított, és megtapasztalt tény,hogy hogy ehetsz bármit, lefogysz és nem is szeded vissza a kilókat. Az csak egy jó tulajdonsága az algának, hogy nem vagy éhes tőle, ezért nem is eszel annyi mint azelőtt.De az összes vitálanyag amire a szervezetnek szüksége van az benne van.Ezeket csak az hiszi el aki megtapasztalja. Vannak különböző alga készitmények, de ez amiről én beszélek kevésbé ismert Mo-on . 2007-tő van engedélyeztetve a forgalmazása. Szuper jó.

Válasz

Nagy Gyöngyi üzente 14 éve

Sziasztok ! Ha valaki bővebb információra kíváncsi az algákkal kapcsolatban én evvel foglalkozom keressen meg ,szívesen tájékoztatom !

Válasz

Kajárikné Kovács Katalin üzente 14 éve

Az alga táplálékkiegészítők, és sok más cég különféle, a fogyást támogató táplálékkiegészítője nem szünteti meg a jojó effektust. A jojó hatás akkor szűnik meg, hogy ha a fogyókúra alatt, a fogyást előidéző új táplálkozási szokások tartósan megmaradnak. Ha visszatérsz a csülkös pacalhoz, a maxi pizzához két liter kólával, ehetsz akármennyi algát, röpülni fognak vissza a kilók ÁFÁ-val együtt, vagyis még több lesz a súly, mint amikor elkezdted. A táplálékkiegészítők segédeszközök, hogy könnyebb legyen betartani, és egészségesebb legyen a fogyókúra. A rossz szokásnak mindig rossz a végeredménye is, nincs olyan szer, amivel minden "bűnt" megengedhetsz magadnak, és mégis fogynál tőle.

Válasz

Lesovics Erika üzente 14 éve

Ez mind igy igaz, amit Janka leirt az algáról. Valóban egy rendkívüli növény.Van két fajtája spirulina és chorella,ami szárítot t és porított formában kapható már itthon is. Van belőle natur izü és sokféle gyógynövénnyel kevert igy az izze nem sós.A XXI.század fénytáplálékának mondják. Rendkivüli hatása van emberi szervezetre. Az emberi szervezetet a neki legoptimálisabb állapotba hozza. Vércukrot beállit, ugynugy a kolleszterin szintet, a vérnyomást, az anyagcserét, a keringést. Táplálja a szellemet,javitja a memóriát.Vannak olyan termékek algából, amik 100%-osan fogyasztanak és nem hizzuk vissza,eltünteti a narancsbőr,megszünik a jojo effektus .

Válasz